Σχετικά με εμάς

Λίγη ιστορία σχετικά με την Εταιρία

Η εταιρία Σαλμανίδης Βασίλειος Α.B.E.Ε. KIWOPLAST ιδρύθηκε το 1978  από τον Σαλμανίδη Βασίλειο και την οικογένειά του.  Έναν άνθρωπο γνώστη της αγροτικής δουλειάς , μεγαλοκτηματία ο οποίος βλέποντας τις ανάγκες της αγροτικής ζωής και την ανάπτυξη των φρούτων και οπωροκηπευτικών στην περιοχή του, θέλησε να αναπτυχθεί στον κλάδο της συσκευασίας και συγκεκριμένα στην κατασκευή πλαστικών κιβωτίων για συγκομιδή των φρούτων από τους αγρούς.

Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Άννα και τα τρία παιδιά του ξεκίνησε χτίζοντας το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά και αγοράζοντας μια μηχανή άρχισε να παράγει πλαστικά κιβώτια.

Το σήμερα

Με τα χρόνια η σωστή δουλειά , η συνέπεια , η εγγύηση έκανε την εταιρία να είναι μια από τις καλύτερες βιομηχανίες πλαστικών κιβωτίων σε όλη την Ελλάδα.

Η άμεση επαφή με τους εμπόρους των λαχαναγορών και των συνεταιρισμών και η καταγραφή των αναγκών τους μαζί με την εξέλιξη και την πρόοδο στο χώρο των πλαστικών, είναι γεγονότα που έκαναν την εταιρία να έχει μια πλήρη γκάμα από πλαστικά κιβώτια διαφόρων διαστάσεων ώστε να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της.

Την εταιρία τη διαχειρίζονται οι δύο μέτοχοι Σωτήρης και Σαράντης Σαλμανίδης και εδρεύει στο 2ο Χιλ. Γιαννιτσών – Εδέσσης.